Referenties

Feyenoord Sneeuwdecor

In opdracht van Bremer Media mochten wij een aantal mooie settings voorzien van een prachtige laag decorsneeuw. De Winter Drive Thru was een groot succes met een winterkoude setting en sneeuwmachines voor een winterse sneeuwval.

Lees meer

Sneeuwdecor Cornelis Rotterdam

Snoweffects verzorgde ook dit jaar weer de winterse setting op het stadhuis plein voor de horeca zaken van onder andere Cornelis, Café 't Fust, Coconuts en Café 't Plein. De geplaatste kerstbomen werden voorzien van een mooie witte laag sneeuw.

Lees meer

Kerstmarkt Oud Beijerland

Voor de Kerstmarkt in Oud Beijerland mocht Snoweffects een 3-tal settings leveren met een mooi winters decor. We leverden onder andere onze whiskey tonnen, kruiwagen, nostalgische lantarenpaal met oude bakkersfiets en een aantal kerstbomen . Uiteraard zorgden wij dat ieder setting werd voorzien van een mooie laag 'nep' sneeuw.

Lees meer

Santa's Experience Dufais

Voor Dufais Catering mocht Snoweffects het indoor Santa's Experience voorzien van een mooie laag sneeuw. De kerstbomen en decorsettings werden voorzien van een mooie laag 'nep' sneeuw welke voor een langdurige periode als een mooie afwerking te aanschouwen viel voor diverse winterse evenementen.

Lees meer

Nationaal Militair Museum Sneeuwdecor

In opdracht van Merlijn Events mochten wij voor het bedrijfsvenement van het Nationaal Militair Museum te Soest en de daarbij horende decoratie voorzien van een mooie laag sneeuw. Het 'echte' winterse plaatje was compleet!

Lees meer

Pakhuis Roercenter Winterdecor

In opdracht van Beau Events mochten wij een mooie winterse indoor setting realiseren. We leverden 20 echt Nordmann kerstbomen van diverse maten en zorgen dat deze kerstbomen met een mooie witte laag sneeuw werden geplaatst op de gewenste plek van de klant.

Lees meer

Putteke Winter De Schorre

In het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre wordt jaarlijks Putteke Winter georganiseerd. Een sprookjesachtige winterwandeling vol mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen, vuurshows en dit jaar ook een paar mooie winterse settingen op de wandelroute.

Lees meer

IJsbaan Vleuterweide sneeuwdecor

Voor Marketing- en communicatieburaeu Fanwork Events mochten wij de ijsbaan van Vleuterweide voorzien van een winterse setting. Een aantal kerstboom settings en de chaletbar werden voorzien van een mooie laag papiersneeuw. Uiteraard werd de sneeuw voorbereid met onze brandvertragende impregneer.

Lees meer

Diergaarde Blijdorp

Voor Diergaarde Blijdorp mochten wij het gezellige Winterplein en de Rivièrahal voorzien van enkele winterse settings en decoratie stukken. De kerstbomen in de Rivièrhal werden voorzien van een realistische laag sneeuw om het winterspektakel tot een mooie setting om te toveren.

Lees meer

Pussy Lounge Winter Circus

In opdracht van B2S verzorgde Snoweffects de levering van 40 kerstbomen welke wij ter plaatse een winterse witte sneeuwlaag gaven en mooi werden verwerkt in het decor op de mainstage.

Lees meer

Roosendaal Ice World sneeuwdecor

Snoweffects mocht voor de schaatsbaan Roosendaal Ice World 2018 het decor van kerstbomen op de markt voorzien van een pak sneeuw. De Schaatbaan en omliggende horeca kregen een winterse afwerking van onze witte sneeuwlaag om de wintersfeer extra aandacht te geven.

Lees meer

Stadhuisplein Rotterdam sneeuwdecor

Snoweffects verzorgde de winterse setting op het stadhuis plein voor de horeca zaken van onder andere Cornelis, Café 't Fust, Coconuts, Café 't Plein en de Ski-hut. De geplaatste kerstbomen werden voorzien van een mooie witte laag sneeuw.

Lees meer

Ski Hut Rotterdam Sneeuwdecor

Snoweffects verzorgde de winterse afwerking voor de Ski-Hut Rotterdam. Zo zorgden wij dat enkele kerstboomgroepen en een arreslee van een mooie sneeuwlaag werden voorzien. Deze echte winterse setting zorgde voor veel bekijks op het stadhuisplein te Rotterdam.

Lees meer

Hotel Heppie Christmas Wonderland

Snoweffects verzorgde de winterse setting van een aantal decorstukken voor de Hotel Heppie Christmas Wonderland editie 2018. De stichting het vergeten kind verzorgde een Christmas Wonderland op de locatie van Hotel Heppie gevestigd te Mierlo.

Lees meer

Tongeren België sneeuwdecor

Voor de stad Tongeren mocht Snoweffects de stad omtoveren met een aantal leuke decorgroepen tot een winterse setting. Groepen kerstbomen tot standbeelden in het park werden voorzien van een mooie witte laag kunstsneeuw en trok al veel bekijks met daarbij erg leuke reacties. Neem gerust eens een kijkje in deze mooie Belgische stad.

Lees meer

Lichtjesavond Delft opening 2018

Voor de spectaculaire opening door het onsteken van de kerstboom als start van Lichtjesavond Delft 2018 mochten wij met onze confettiblasters de opening ondersteunen met sneeuwwitte confetti. In opdracht van De Burgemeesters mochten wij het marktplein van Delft van een sierlijke sneeuwconfetti wolk voorzien.

Lees meer

Fijnevent Mammoet sneeuwmachines

Wij mochten in opdracht van Fijnevent de sneeuwkanonnen plaatsen voor de entree van de Onderzeebotenloods te Rotterdam. Dit was voor de ontvangst van het evenement van Mammoet in deze unieke locatie.

Lees meer

Dordrecht Kerstmarkt Sing along sneeuwmachines

Voor de officiële opening van de Kerstmarkt in Dordrecht verzorgden wij met een 2-tal sneeuwkanonnen een extra leuke ondersteuning tijdens de Sing along op het Stadhuisplein. Zo werden diverse kerstnummers extra winters ondersteund om het nog sfeervoller te maken

Lees meer

Sneeuwmachines Santarun Vlaardingen

Voor de start en finish van de Santarun te vlaardingen verzorgden wij de sneeuwmachines bij de start en finish boog om zo de santa's in sfeer te laten vertrekken en ontvangen bij de run voor het goede doel.

Lees meer

Rivièra Maison Sneeuw decor Christmas Experience Laren

Snoweffects realiseerde een winterse setting voor de 4 dagen durende Christmas Experience bij de Rivièra Maison Concept Store te Laren.

Lees meer

Advance Events

Snoweffects zorgde voor de afwerking van enkele kerstboomgroepen om het Kerstfestival echt het winters thema te geven. De Kerstbomen werden voorzien van een witte laag sneeuw zo ook de andere decorstukken welke werden geplaatst.

Lees meer

Sneeuwdecor Ski-Hut bedrijfs evenement

Voor een bedrijfsevenement te Amsterdam verzorgde snoweffects de afwerking van de aankleding voor een Ski-hut aankleding.

Lees meer

Sneeuwdecor Kerstmarkt Nieuwegein

Voor de kerstmarkt van Nieuwegein mocht Snoweffects een groot aantal decorgroepen en daarnaast minimaal 100 kerstbomen voorzien van een echte sneeuwlook. Deze echte sneeuwlook zorgde al voor enorm veel leuke reacties van het winkelend publiek.

Lees meer

Sneeuw decor Rivièra Maison Laren

Snoweffects realiseerde een winterse setting voor de 3 days of Christmas Experience voor de Rivièra Maison Concept Store te Laren. We maakten de entree tot een winterse sfeer met onze sneeuwdecoratie en het resultaat mocht er zijn.

Lees meer

Sneeuw bij ontsteken kerstboom Schiedam

Snoweffects leverde 2 sneeuwkanonnen voor het ontsteken van de kerstboom lichtjes van de grote kerstboom bij het stadhuis te Schiedam.

Lees meer

Snoweffects sneeuwmachines Dordrecht Kerstmarkt

Snoweffects leverde 2 grote sneeuwmachinesbij de opening van de Kerstmarkt Dordrecht en de Sing a long 2017.

Lees meer

Sneeuw decor

Voor uw evenement kunnen we uw locatie of entree omtoveren tot een echt winters landschap.

Lees meer

Sneeuweffect Geertruidenberg

Snoweffects verzorgde op de markt te Geertruidenberg voor wat extra winterse sferen met een sneeuwkanon

Lees meer

Allerhande Kerstfestival

Snoweffects mocht in voor de opening van het Allerhande Kerstfestival de opening voorzien van 4 sneeuwkanonnen

Lees meer

Snowcannons Lichtjesactie Sophia Kinderziekenhuis

Snoweffects sponsorde een 4-tal sneeuwkanonnen bij het ontsteken van de kerstboomlichtjes van het Sophia kinderziekenhuis. We vinden het leuk een bijdrage te kunnen leveren aan de jaarlijks terugkerende inzamelingsactie van het Sophia Kinderziekenhuis

Lees meer

Sneeuweffecten Raamsdonk

Snoweffects verzorgde bij de SwampStudio te Raamsdonk voor wat extra winterse sferen met een 2-tal sneeuwkanonnen.

Lees meer

Winter efteling

Snoweffects verzorgde op de Winter Efteling de dwarrelende sneeuw die de echte winterse sfeer geeft.

Lees meer

Kerstmarkt Dordrecht

Snoweffects gaf de kerstmarkt de winterse setting door met sneeuwmachines sneeuwvlokjes te creëren.

Lees meer

ANWB LIVE

Om de presentatie van de wintercollectie van ANWB extra sfeer te geven bracht Snoweffects het winterse weer op locatie door middel van sneeuwmachines.

Lees meer